(FOTO) Maradona vežbao slobodnjake na fotoreporteru magazina Hente

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Maradona vežbao slobodnjake na fotoreporteru magazina Hente

U poslednjem incidentu El Pibe je po izlasku iz kuće svog oca nasrnuo na fotografa magazina Hente Enrikea Medinu koji ga je optužio za napad. Medina tvdi da ga je Maradona napao, zaletivši se na njega "kao da se sprema da izvede slobodan udarac" a zatim ga udario čuvenom levicom u međunožje, tako snažno da je ostao da se previja u bolovima.
- Ovo nije bio udarac od obične osobe. ovo je bio neko ko je navikao da udara nogom i zna da to radi. Izgledao je veoma ljutito, kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je bio van sebe. Kao da se nešto loše desilo u kući njegovog oca - rekao je Medina.
Ovo nije prvi incident prgavog Argentinca sa predstavnicima sedme sile, a najčuveniji se desio 1994. kad je iz vazdušne puške gađao okupljene novinare i fotografe. Zbog toga je bio osuđen na kaznu zatvora od 20 meseci, koja je kasnije preinačena u uslovnu.
 

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.