Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2022, 11:19

Epilog incidenta u Kotor Varošu: Premještanje u drugu školu najstroža kazna

KOTOR VAROŠ - Dok se čeka epilog incidenta u kojem su učestvovali đaci Osnovne škole "Sveti Sava" u Kotor Varošu, u čijoj učionici je jedna učenica, u prisustvu školskih drugara, ušmrkivala nepoznatu bijelu supstancu, zakon propisuje da najstroža kazna koja se može izreći jeste premještanje u drugu školu.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Premeštanje u drugu školu najstroža kazna": Čeka se epilog incidenta u Kotor Varošu, proverava se da li je učenica ŠMRKALA KOKAIN

Izvor: Blic, 19.Feb.2022

Dok se čeka epilog incidenta u kojem su učestvovali đaci Osnovne škole "Sveti Sava" u Kotor Varošu, u čijoj učionici je jedna učenica, u prisustvu školskih drugara, ušmrkivala nepoznatu belu supstancu, zakon propisuje da najstroža kazna koja se može izreći jeste premeštanje u drugu školu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.