Duško Tošić napadnut! Sevali NOŽEVI i ELEKTRO-ŠOKOVI!

Izvor: Svet, 06.Jul.2020, 16:58

Duško Tošić napadnut! Sevali NOŽEVI i ELEKTRO-ŠOKOVI!

Srpski fudbaler Duško Tošić napadnut je nožem na Kalemegdanu dok je trenirao sa svojim kondicionim trenerom. Potvrđeno je da nisu povređeni, a policija trenutno istražuje slučaj.
Povodom ovog incidenta, reprezentativac Srbije i suprug naše pop dive Jelene Karleuše oglasio se na svom Instagram profilu:
U NAPADU NA TOŠIĆA >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << POVREĐENA SLUČAJNA PROLAZNICA! „Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo mojke kolege fudbaleri (od kojih su trojica stranci) i ja jutros napadnuti tokom treninga na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana noževima i elektro-šokovima. Srećom, sve se završilo bez većih posledica, a policija je blagovremeno reagovala i pohapsila napadače. Oni su nažalost uspeli da ozbiljnije povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila.”








View this post on Instagram















🇷🇸🇷🇸🇷🇸 World Cup 💪
A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Jun 14, 2018 at 5:38am PDT


Javnost je zgrožena ovim incidentom, a jedan od komentara na celu situaciju je:
„Na Kališu? U doba kad penzioneri šetaju i igraju šah? Grupa huligana? Naoruzani koječime? Šta se desava sa ovim ljudima i sa gradom Beogradom? Sta je bre ovo???
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM
The post Duško Tošić napadnut! Sevali NOŽEVI i ELEKTRO-ŠOKOVI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.