Detalji ORUŽANOG SUKOBA kod KRUŠEVCA! Srbijom kruže JEZIVE PRIČE! Pucnjava povezana sa pokušajem UBISTVA POZNATOG FUDBALERA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji ORUŽANOG SUKOBA kod KRUŠEVCA! Srbijom kruže JEZIVE PRIČE! Pucnjava povezana sa pokušajem UBISTVA POZNATOG FUDBALERA?

U oružanom incidentu koji se dogodio u sredu veče, na periferiji Kruševca, pored Bruskog puta, ranjen je R.A. (52).

Policija, kako se nezvanično saznaje, traga za M.S. (23) iz Kruševca , koji se sumnjiči za ovo upucavanje. Povređeni R.A. zbrinut je u kruševačkoj bolnici i, se saznaje, život mu trenutno nije ugrožen. On je operisani dobro se oseća.

Ali, begunac,  prema prvim i još nepotvrđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacijama, kako se širi priča, nije ciljao u njega, već u izvesnog D.M. sa kojim je od ranije u sukobu.

Prema čaršijskoj priči ceo ovaj slučaj povezuje se sa M. S., nekadašnjim prvakom Srbije u boksu, koga je pre dve godine privodila kruševačka policija zbog sumnje da je krajem avgusta 2017. godine učestvovao u pokušaju ubistva bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića (33).

Zbog tog slučaja, tada su pored M. S. bili uhapšeni i njegov drug A. A. (21) i stric B. S. (44), na koga je nedavno pucano u Kruševcu. Usled nedostatka dokaza, pušteni su na slobodu.

KOLAPS U BEOGRADU Zbog snega na ulicama autobusi ne voze u neka naselja, tramvaji idu skraćeno, a putnici pešače
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.