Desio se incident  jedan korisnik je preminuo

Izvor: B92, 11.Jul.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Desio se incident " jedan korisnik je preminuo"

Još nema zvaničnih informacije o razlogu smrti korisnika Ustanove za decu i mlade "Sremčica.

To je rekla načelnica Odeljenja za inspekcijski nadzor Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Biljana Zekavica.

Dodala je da nadležni organi sprovrode istragu, po čijem okončanju će javnost biti obaveštena.

"Prošle subote se desio jedan incident u smislu da je jedan korisnik preminuo. Ustanova je preduzela sve mere iz svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nadležnosti i nadležni organi vrše istragu", rekla je ona novinarima posle obilaska Ustanove za decu i mlade "Sremčica".

Ona je kazala da će Ministarstvo izdati saopštenje o razlozima smrti korisnika doma, kada budu dobili zvanične rezultate istražnog postupka

"Ne možemo u ovom trenutku da kažemo ništa više o tome, jer ni mi nemamo zvanične informacije o razlogu smrti korisnika", kazala je načelnica.

Prema pisanju lista "Blic", korisnik Ustanove za decu i mlade "Sremčica" Đ. G. (23) se ugušio iz za sada nepoznatih razloga.

List je naveo da je to jedna u nizu nesreća i incidenata koji su se u toj Ustanovi dogodile u protekla tri meseca.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.