Deda Mrazovi sa kalašnjikovima opljačkali zlataru u Tirani

Izvor: NaDlanu.com, 26.Dec.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mrazovi sa kalašnjikovima opljačkali zlataru u Tirani

Četvorica naoružanih pljačkaša prerušenih u Deda Mrazove su u predgrađu albanske prestonice Tirane na Badnje veče opljačkali jednu zlataru, iz koje su odneli nakit u vrednosti od 410.000 dolara, objavili su lokalni mediji.

Incident se dogodio 24. decembra u tržnom centru "Tirana Ist Gejt", u kojem su pljačkaši obučeni u kostime Deda Mrazova uspeli da prođu obezbeđenje iako su bili naoružani sa dva kalašnjikova, preneli su svetski mediji.Snimci kamera za nadzor su >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pokazali da su pljačkaši po ulasku u zlataru uperili oružje u zaposlene, a zatim potrpali veliku količinu zlatnih lančića, narukvica i prstenja u dve velike torbe.Samo dva minuta kasnije, oni su pobegli iz radnje prema vozilu u kojem ih je čekao saučesnik.Kasnije je taj automobil pronađen zapaljen, a lopovi su pobegli bez traga. Albanska policija radi na rasvetljavanju te pljačke, u kojoj srećom niko nije povređen, navode mediji.Foto: ilustracija/enterprise news and picturesIzvor: 24sata
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Deda mrazovi sa kalašnjikovima opljačkali zlataru u Tirani

Izvor: Press, 26.Dec.2013

Incident se dogodio 24. decembra u tržnom centru "Tirana Ist Gejt", u kojem su pljačkaši obučeni u kostime Deda mrazova uspeli da prođu obezbeđenje iako su bili naoružani sa dva kalašnjikova, preneli su svetski mediji.. Snimci kamera za nadzor su pokazali da su pljačkaši po ulasku u zlataru...

Nastavak na Press...

Naoružani deda mrazovi opljačkali zlataru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2013

Četvorica naoružanih pljačkaša prerušenih u Deda mrazove su u predgrađu albanske prestonice Tirane na Badnje veče opljačkali jednu zlataru, iz koje su odneli nakit u vrednosti od 410.000 dolara, objavili su lokalni mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Deda Mrazovi naoružani kalašnjikovima opljačkali zlataru

Izvor: Radio 021, 26.Dec.2013

Četvorica naoružanih pljačkaša prerušenih u Deda mrazove su u predgrađu albanske prestonice Tirane na Badnje veče opljačkali jednu zlataru, iz koje su odneli nakit u vrednosti od 410.000 dolara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.