DRAMA USRED NOĆI! Aleksandrini najbliži u Šimanovcima, sa ADVOKATIMA - hoće ugovor, kivni na produkciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 10:50

DRAMA USRED NOĆI! Aleksandrini najbliži u Šimanovcima, sa ADVOKATIMA - hoće ugovor, kivni na produkciju

Nakon jučerašnjeg incidenta...

U "Zadruzi" se juče odigrao još jedan sukob suparnica Aleksandre Nikolić i Maje Marinković. Nakon uvreda i prepirke, došlo je i do fizičkog kontakta, a ove scene veoma su potresle članove Aleksandrine porodice.

Oni su sa advokatima u toku protekle noći pošli put Šimanovaca, a putujući ka imanju na kojem se snima rijaliti, obratili su se Aleksandrinim pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagramu putem živog uključenja, koje možete videti i čuti u nastavku:

A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

- Uputili smo se u Šimanovce sa dva advokata... Idemo da vidimo za ovu novonastalu situaciju, koja se ne dešava prvi put.

- Za početak, da pogledamo šta piše u ugovoru, pa ćemo na osnovu toga da pravimo strategiju - rekao je advokat u toku lajv uključenja.

Aleksandrini najbliži su, obraćajući se pratiocima, postavili pitanje da li je moguće da Aleksandra nije dobila primerak ugovora pre ulaska u "Zadrugu".

Doveli su u pitanje i to da li je zadrugarka dobila zdravstvenu pomoć nakon incidenta i istakli da im se niko iz produkcije nije javio, tokom subotnjeg popodneva i večeri, iako su im obećali da će ih zvati.

Pogledajte rezultate

- Želimo da stanemo na put nasilju koje Maja konstantno vrši nad mojom sestrom Aleksandrom. Neki ljudi to podržavaju javno, što je jako ružno. Mi ćemo da se borimo - rekla je Aleksandrina sestra Jelena u toku lajv uključenja.

Podsetimo, u proteklom periodu, u "Zadruzi" je nastalo veliko neprijateljstvo između Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, koje je kulminiralo u toku jučerašnjeg popodneva. Maja je najpre udarila Aleksandru, a ona ju je potom gađala šoljom. Zadrugari su se postarali da razdvoje dve zadrugarke, a Maja je u jednom trenutku čak izgubila svest (kako je izgledala ova situacija pogledajte OVDE).

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.