DRAMA U NOVOM SADU: Muškarac (47) uhapšen jer je izbacio suprugu, pretio da će zapaliti stan

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 18:19

DRAMA U NOVOM SADU: Muškarac (47) uhapšen jer je izbacio suprugu, pretio da će zapaliti stan

Navodno, muškarac je pretio da će zapaliti stan.

Novosođanina U.M. (47) policija je uhapsila danas u popodnevnim satima pod sumnjom da je bio nasilan prema svojoj supruzi i izbacio je iz stana.

Zbog incidenta u Ulici Vuka Karadžića su intervenisali policija i vatrogasci, u blizini čije baze se sve odigralo.

Navodno je pretio da će zapaliti stan.

Ovaj četrdesetsedmogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prethodno, kako se saznaje, konzumirao alkohol i razbio je čašu.

Supruzi koja je napustila stan je, prema nezvaničnim saznanjima posle toga poručio da se vrati jer će zapaliti stan, posle čega je ona pozvala vatrogasce, koji su obavestili policiju.

U stanu je, kako se saznaje, zatečen U.M., kako konzumira alkohol, i on je kolima Hitne pomoći prevežen u Klinički centar Vojvodine na detoksikaciju.

Tužilaštvo je ovaj slučaj kvalifikovalo kao nasilje u porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zbog divljanja i izbacivanja žene iz stana dobio zabranu prilaska

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2021, 12:15

Novosadska policija izrekla je meru zabrane prilaska i komunikacije muškarcu starom 47 godina koji je u ulici Vuka Karadžića u četvrtak posle podne, kako se sumnja, izbacio ženu iz stana, lomio stvari po stanu i pretio da će ga zapaliti...Kako je za 021.rs potvrđeno u dežurnim službama, nakon...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.