DRAMA U NEMAČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI: Devojčica (7) brutalno napala nastavnicu! Ujedala je i udarala rukama i nogama! Reagovala i policija!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NEMAČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI: Devojčica (7) brutalno napala nastavnicu! Ujedala je i udarala rukama i nogama! Reagovala i policija!

Početak školske godine za đake prvake počeo je u Nemačkoj incidentom, čiji je glavni učesnik 7.godišnja devojčica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenica (7) u Nemačkoj brutalno izujedala nastavnicu

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019

Početak školske godine za đake prvake počeo je u Nemačkoj incidentom, čiji je glavni učesnik sedmogodišnja devojčica...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..U osnovnoj školi u Rostoku u Nemačkoj, devojčica, đak prvak, napala je nastavnicu samo nekoliko dana nakon početka nove školske godine...Ona...

Nastavak na Mondo...

Devojčica izujedala nastavnicu u Nemačkoj

Izvor: RTS, 17.Avg.2019

Početak školske godine za đake prvake počeo je u Nemačkoj incidentom, čiji je glavni učesnik sedmogodišnja devojčica. . U osnovnoj školi u Rostoku u Nemačkoj, devojčica, đak prvak, napala je nastavnicu samo nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.