DRAMA NA SETU: Tri eksplozije odjeknule tokom snimanja najnovijeg Džejmsa Bonda

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2019, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA SETU: Tri eksplozije odjeknule tokom snimanja najnovijeg Džejmsa Bonda

Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejms Bondu, a tom prilikom povređeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejms Bondu, a tom prilikom povređeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar.Incident se dogodio u Pajnvud studiju u Bakinghemširu, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski San.Kako se navodi, jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je ozbiljno povređena posle eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu vrednom više miliona funti.Pročitajte još - Džejms Bond 25: Reditelj Deni Bojl napustio projekat Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident.Prema rečima jednog izvora na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen deo krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu također zaustavljeno jer je glavni glumac Danijel Krejg (51) povredio nogu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nesreća za nesrećom: Eksplozije na snimanju Bonda!

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jun.2019

Čak tri eksplozije odjeknule su tokom snimanja novog Bonda, ima povređenih. Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, a tom prilikom povređeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar.   Incident se dogodio u Pajnvud studiju u Bakinghemširu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.