Crnogorski MUP saopštio šta se desilo u Bijelom Polju: Incident nema veze s litijom

Izvor: RTS, 06.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski MUP saopštio šta se desilo u Bijelom Polju: Incident nema veze s litijom

Policija u Bijelom Polju je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su počinili krivično delo lake telesne povrede. Iz crnogorskog MUP-a napominju da taj slučaj nije imao nikakve veze sa litijom koja se u tom momentu održavala u Bijelom Polju.
Policija u Bijelom Polju je lišila slobode V. J. (24), E. Č. (25) i A. Š. (28), iz Bijelog Polja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično delo lake >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << telesne povrede.

V. J. se tereti i za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi, navedeno je u saopštenju MUP-a.
Tokom trajanja litije koja se održavala u Bijelom Polju, izdvojio se V. J. koji je ušao u jedan ugostiteljski objekat i, kako se sumnja, fizički napao zakupca tog objekta E. Č. sa kojim je prethodno imao nesuglasice.
Na licu mesta se zatekao tridesetjednogodišnji B. M. iz Bijelog Polja koji je pokušao da spreči njihov fizički sukob kada ga je, kako se sumnja, A. Š. koji se takođe nalazio u navedenom objektu udario u glavu.
V. J. je, kako se sumnja, podesnim sredstvom, polomio staklena vrata ugostiteljskog objekta.
Službenici Uprave policije su odmah intervenisali i sprečila veći incident.
U ovom događaju, lake telesne povrede zadobili su B. M., E. Č. i V. J.
"Napominjemo da ovaj događaj nije imao nikakve veze sa litijom koja se u tom momentu održavala u Bijelom Polju i ona je kao i prethodnih noći protekla mirno i bez incidenata", saopštio je crnogorski MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.