Četvoro mrtvih u incidentu u bolnici u Čikagu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro mrtvih u incidentu u bolnici u Čikagu

Četiri osobe, od kojih su dve žene, policajac i napadač ubijeni su u oružanom incidentu nedaleko od bolnice u Čikagu, novi je bilans koji je jutros saopštila policija tog grada na severu SAD.

U napadu su ubijene dve žene zaposlene u bolnici i jedan policajac, a u razmeni vatre s policijom ubijen je napadač.

Policija je saopštila da se incident kod bolnice Mersi dogodio kada je muškarac posle svađe ubio svoju partnerku na parkingu, a zatim ušao u bolnicu, gde je došlo do razmene vatre.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad u bolnici u Čikagu, četvoro mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2018

ČIKAGO - Četiri osobe, od kojih su dve žene, policajac i napadač, ubijeni su u oružanom incidentu nedaleko od bolnice u Čikagu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Četvoro mrtvih u incidentu u bolnici u Čikagu

Izvor: Danas, 20.Nov.2018

Četiri osobe, od kojih su dve žene, policajac i napadač ubijeni su u oružanom incidentu nedaleko od bolnice u Čikagu, novi je bilans koji je jutros saopštila policija tog grada na severu SAD-a. Članak Četvoro mrtvih u incidentu u bolnici u Čikagu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.