Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borko Stefanović: Nisam optimista da će napad na mene biti potpuno istražen

Predsednik Levice Srbije i jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović kazao je da "nije optimista" da će biti pronađeni organizatori incidenta u kome ga je više osoba fizički napalo u Kruševcu.

Navodeći da je "režim odgovoran" za taj napad jer je "indukovao ovakvu podelu i atmosferu u društvu", Stefanović je rekao, za izdanje Danasa od utorka, da ne bi voleo da se istraga završi samo na neposrednim izvršiocima koji su po njegovim rečima, "deo šire organizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << grupe".

"Ne kažem da su Vučić ili Gašić dali naređenje ali svakako da neke dahije po Srbiji, koje su teritorijalno i poslovno ojačale, žele da se dokažu sultanu ili da urade nešto mimo sultana. Ne bih ništa spekulisao jer očekujem da će krivični postupak biti sproveden. Ako se budu pitali ljudi iz tužilaštva i policije koji su zaista profesionalci, znam da hoće biti istraženo, ali znam gde živim i nisam optimista", kazao je predsednik Levice Srbije.
Pogledaj vesti o: Incident,   Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stefanović: Vučić pokušava da relativizuje napad na mene

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018

Lider Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je večeras da je u napadu u Kruševcu zadobio teške telesne povrede, iako, kako je rekao, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušava da taj napad relativizuje karakterišući povrede kao lakše...Stefanović je gostujući na televiziji N1 rekao da "svaki...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.