Mladići s palicama upali u klub i tukli redom VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići s palicama upali u klub i tukli redom VIDEO

Beograd -- Grupa mladića sa bejzbol palicama i šipkama upala u popularni beogradski klub "Komitet" u Beton hali, oko ponoći. Tukli su redom i demolirali prostorije kluba.

Kako javlja TV Prva, radi se o grupi mladića, njih 10 do 15 koji su bili maskirani. Sa sobom su imali bejzbol palice i metalne šipke. Najpre su napali obezbeđenje kluba a posle su počeli da tuku i goste. Očevici kažu da su demolirali sve pred sobom.

Oni koji su uspeli da pobegnu sakrili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pod stolove kluba, a oni koji nisu su pretučeni. Sve je, kako kažu, trajalo par minuta.

Polcija je, kako javlja TV Prva odmah došla, ali su napadači pobegli. I Hitna pomoć je potvrdila da su imali pozive s te lokacije.

Jutros je Tanjugu iz MUP-a rečeno da se intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja. "Istražujemo taj događaj i nemamo informacije da je bilo ko povređen", rečeno je u MUP-u.

Uzrok ovog incidenta takođe nije poznat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladići s palicama ušli u klub, demolirali, tukli

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2018

Oko ponoći u jednom klubu u Karađorđevoj ulici došlo je do tuče, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Kako su rekli, policija istražuje incident...List "Blic" preneo je da je grupa od 10 do 15 muškaraca uletela u klub "Komitet" sa palicama i pretukla radnike obezbeđenja, demolirala klub, a stradali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Beograd, grupa muškaraca upala u klub sa palicama

Izvor: RTS, 07.Okt.2018

. Oko ponoći u jednom klubu u Karađorđevoj ulici u Beogradu došlo je do tuče, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u Srbije. Kako su rekli, policija istražuje incident.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.