BAKA IZ PAKLA: Godinama muči stanovnike sela Gačine, DECA su joj glavna meta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 11:51

BAKA IZ PAKLA: Godinama muči stanovnike sela Gačine, DECA su joj glavna meta (VIDEO)

Vlasti ne žele da se pozabave ovim problemom

Obično baka na dečjem igralištu sedi na klupi, budno motri gde je njeno unuče, dovikuje mu da se pazi i u tašni ima spremne i grickalice ako unuče ogladni, i vlažne maramice ako se isprlja.

Ova ruska baka ima 90 godina i maže deci ljuljaške izmetom - ne životinjskim, svojim!

Bizarni incident ovekovečio je jedan od komšija na snimku koji je obišao svet.

- Dragi ljudi iz Gačine. Opet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam maže ljuljaške go*nima - kaže glas na snimku.

Stanovnici naselja kažu da godinama imaju problem sa neimenovanom penzionerkom, koja želi da ljuljaške budu uklonjene kako bi tu mogla da napravi baštu.

I očigledno, baš ne bira sredstva da bi ostvarila taj cilj. Komšije su više puta zvale policiju zbog ove bake, ali vlasti navode da je ona zapravo problem socijalne službe, koja se njom još uvek nije pozabavila.

Pogledajte video, ali vas upozoravamo, odvratan je!
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.