Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2021, 19:01

Ambasador Hrvatske: Zastava nije skinuta slučajno, bila potrebna neka priprema

Ambasador Hrvatske u Srbiji Hidajet Biščević, povodom skidanja zastave te zemlje sa rezidencije u Beogradu, kaže da se ozbiljnost tog incidenta sastoji u tome što on reflektuje jedan deo atmosfere koja nastavlja da se hrani govorom mržnje, radikalizmom, prihvatanjem nasilja kao prihvatljive norme. "Iskreno želim da verujem da su to individualni postupci, ali čak i takvi oni odražavaju deo atmosfere u ovdašnjem javnom prostoru, možda po diplomatskim normama to ne bih smeo govoriti, ali govorim to u najboljoj nameri", navodi ambasador i dodaje da zastava nije skinuta slučajno, "nije prošla skupina huligana koja se vraćala sa piva i popela se na pet-šest metara visoku terasu".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasador Hrvatske: Zastava sa rezidencije Hrvatske u Beogradu nije skinuta slučajno

Izvor: Danas, 22.Apr.2021

Ambasador Hrvatske u Srbiji Hidajet Biščević rekao je danas da incident skidanja zastave te zemlje sa rezidencije u Beogradu reflektuje deo atmosfere koja nastavlja da se hrani govorom mržnje, radikalizmom, prihvatanjem nasilja kao prihvatljive norme.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.