Albanci pohapsili Srbe, a sad slave Obradovića: Prištinski mediji likuju zbog incidenta u Skupštini Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci pohapsili Srbe, a sad slave Obradovića: Prištinski mediji likuju zbog incidenta u Skupštini Srbije

Posle upada jedinica ROSU na sever Kosova i Metohije, jedna od glavnih vesti u albanskim medijima na Kosovu i Metohiji je svađa među Srbima koju je izazvao Boško Obradović.

Podsetimo, konferenciju za štampu Boška Obradovića u Narodnoj skupštini danas je obeležio verbalni sukob vođe Dveri i narodnog poslanika SNS Dragana Šormaza.

Obradović se tokom konferencije, na kojoj je govorio o jutrošnjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, u jednom trenutku počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobacuje Šormazu i da se svađa sa njim.

Iako se na snimcima jasno vidi da je Boško Obradović taj koji je započeo incident, albanski mediji tvrde suprotno.

Naslov članka u Gazeti Ekspres glasi "Srpski političari žestoko se sukobili u hodnicima srpskog parlamenta zbog Kosova", a o incidentu su pisali i drugi albanski mediji, te je očigledno da se Albanci naslađuju ne samo hapšenjem i maltretiranjem Srba od njihove lažne policije, već i sukobima koje u srpskom parlamentu izazivaju Dveri i njihov šef Boško Obradović.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OVO JE ČUDOVIŠNO! MORAMO POMOĆI BRAĆI SRBIMA!" Žirinovski grmi na Albance zbog upada na sever Kosova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019

Predsednik LDPR Vladimir Žirinovski izrazio je danas solidarnost sa srpskim narodom posle upada ROSU na sever Kosova i Metohije i hapšenja srpskih policajaca...LDPR osuđuje postupke kosovskih vlasti. Decenijama, NATO, Albanija i kosovski Albanci istiskuju Srbe sa svojih istorijskih teritorija. Kad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.