Izvor: Mondo, 07.Feb.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljene nove Need for Speed i Titanfall igre

I ne samo NFS, nego i Titanfall i Plants vs Zombies igre!

Electronic Arts po običaju priprema dosta igara za svaku godinu, pa ćemo tako u drugoj polovini dobiti dosta novih naslova popularnih franšiza.

Iako je nedavno stigla zvanična objava da Titanfall 3 nije u produkciji, to ne znači da ove godine nećemo videti još jednu igru iz tog serijala, pored Apex Legends. Kako EA čelnici kažu, nova igra neće biti direktan nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dvojke (logično), ali neće biti reč o f2p naslovu, već će doneti nešto drugačije iskustvo od onog na koje smo navikli.

Electronic Arts je otkrio i da u pripremi ima i novi Need For Speed naslov, kao i Plants vs Zombies, ali trenutno nije poznato o kakvim naslovima je reč. Više detalja nas očekuje na E3 sajmu, koji se održava u junu.

Uz sportske igre, za koje izdavač najavljuje napredniji gejmplej, stiže nam i ranije predstavljeni Star Wars Jedi: Fallen Order, pa izgleda da nas čeka dosta uzbudljiv period pun poznatih EA igara.

Podsetimo se svi jedna od poslednjih NfS igara u 4K:



Izvor: nVidia GeForce.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.