Težak izazov za Need for Speed: Forza Horizon 4!

Izvor: Mondo, 11.Jun.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak izazov za Need for Speed: Forza Horizon 4!

Trke na zaleđenom jezeru i kroz sva četiri godišnja doba - Forza Horizon 4.

Foto: Promo / Microsoft

Kao što je i ranije bilo najavljeno, Microsoft i Playground Games su na E3 2018 konferenciji predstavili Forza Horzon 4, koja nas vodi u Veliku Britaniju i poseduje poprilično primamljivu mehaniku izvođenja u odnosu na prethodne igre iz serijala.

Konačno novi Halo - obećava: Halo Infinite (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Forza Horizon 4 će funkcionisati kao ogroman povezani svet, u kojem će igrači moći lako da se nalaze i učestvuju u trkama sa raznovrsnim setovima vozila, poput trkačkih automobila, off road vozila, motocikala, čak i amfibija.

Ono što je svakako zanimljivo jeste to da FH4 donosi nesmenjiv ciklus dana i noći, već smenjivanje godišnja doba - zimu, proleće, leto i jesen. Osim divnih vizuelno savršenih predela, na mapi će, u zavisnosti od godišnjeg doba, biti dostupni i neki drugi predeli za igranje, tako što će zimi biti moguće trkati se na zaleđenom jezeru.

Forza Horizon 4 dolazi već 2. oktobra ove godine za PC i Xbox One i biće dostupna od prvog dana putem Xbox Game Pass servisa, najavio je Play! Zine.

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!



Izvor: Xbox

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.