Vozač audija poginuo u sudaru s kamionom kod Kraljeva

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač audija poginuo u sudaru s kamionom kod Kraljeva

Pedesetogodišnji vozač iz Tavnika kod Kraljeva poginuo je danas oko podneva na Ibarskoj magistrali u selu Miločaj, prilikom sudara automobila "audi" kojim je upravljao, s kamionom užičkih registracija, potvrđeno je agenciji Beta u kraljevačkoj policiji.

Od zadobijenih povreda Tavničanin je umro na mestu nesrece, dok su vozač kamiona iz Arilja i njegov saputnik, preventivno smešteni u kraljevačku Opštu bolnicu.

Zbog nesreće je deo Ibarske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << magistrale bio neko vreme zatvoren za kamione koji su usmeravani na zabilzane puteve, a saobraćaj je uspostavljen oko 14.00 sati.

Okolnosti pod kojima se dogodila ova saobraćajna nesreća se istražuju.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Audi

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač automobila poginuo u sudaru s kamionom

Izvor: N1 televizija, 16.Dec.2017

Pedesetogodišnji vozač iz Tavnika kod Kraljeva poginuo je oko podneva na Ibarskoj magistrali u selu Miločaj prilikom sudara automobila "audi", kojim je upravljao, s kamionom užičkih registracija, potvrđeno je agenciji Beta u kraljevačkoj policiji...Od zadobijenih povreda Tavničanin je umro na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.