Udes na Ibarskoj magistrali - sudar motora i putničkog vozila FOTO

Izvor: B92, 06.Apr.2021, 17:01

Udes na Ibarskoj magistrali - sudar motora i putničkog vozila FOTO

Na Ibarskoj magistrali, u selu Prislonica kod Čačka došlo je do saobraćajnog udesa kada se automobil "Reno Megan" sudario sa motorom.

Do ove saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač automobila pokušao da se sa sporednog uključi na magistralni put. Tada je u njega udario vozač motora koji se kretao iz pravca Čačka ka Gornjem Milanovcu.

U ovom udesu povređen je vozač motora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je sa teškim telesnim povredama prebačen u Opštu bolnicu u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UDES NA IBARSKOJ KOD ČAČKA Vozač motora teško povređen nakon sudara sa automobilom (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Apr.2021

Na Ibarskoj magistrali, u selu Prislonica kod Čačka došlo je do saobraćajnog udesa kada se automobil "reno megan" sudario sa motorom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.