Težak udes na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva, poginuli mladići iz Rožaja

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva, poginuli mladići iz Rožaja

Dva mladića iz Rožaja su poginula, a žena je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko 6.30 dogodila na Ibarskoj magistrali, kod mesta Tavnik, saznaje RTS.
"Golf" crnogorskih registracija, koji se kretao iz pravca Kraljeva, preticao je kamion na Ibarskoj magistrali i udario u autobus.

Dva mladića iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << automobila, 1992. i 2002. godište, izgubila su život, a žena (1971) je teško povređena i prevezena u kraljevačku bolnicu.
Doktor Zoran Mrvić rekao je da će posle operacije, a zbog obilnog krvarenja, žena biti prebačena u Kragujevac. 
Prema prvim informacijama, u autobusu nije bilo povređenih. 
Na tom delu puta ima guste magle.
Saobraćaj je u 9.30 ponovo uspostavljen nakon što je zbog udesa u potpunosti bio obustavljen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka na Ibarskoj: Ima poginulih i povređenih. "Golf" potpuno smrskan VIDEO

Izvor: B92, 22.Jan.2020

U mestu Tavnik kod Kraljeva jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća. Poginule dve osobe, treća teško povređena...Golf crnogorskih registracija, koji se kretao iz pravca Kraljeva, preticao je kamion na Ibarskoj magistrali i udario u autobus, preneli su mediji. Dvojica mladića iz Rožaja su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.