Sudar četiri vozila na Ibarskoj magistrali, osam povređenih

Izvor: RTS, 21.Avg.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar četiri vozila na Ibarskoj magistrali, osam povređenih

Osam osoba je povređeno kada su se, kod skretanja za Rušanj na Ibarskoj magistrali, sudarila četiri automobila.
Do sudara je došlo oko 8.20, a uz patrole saobraćajne policije, na teren su izašla i tri vatrogasna vozila i tri lekarske ekipe.

Prema informacijama iz Hitne pomoći, ukupno je povređeno osam osoba. Svima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ukazana pomoć na licu mesta, a zatim su prevezeni u Urgentni centar.
Kako RTS saznaje, samo je jedan od putnika na odeljenju reanimacije Urgentnog centra, što je standardna procedura za nešto teže povrede.
Reč je o 78-godišnjem muškarcu, koji je zadobio povrede glave i grudnog koša i bez svesti prevezen u Urgentni centar, kaže za RTS portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.
Četvoro povređenih je zbrinuto na odeljenju hirurgije.
Saobraćaj je bio usporen na delu Ibarske magistrale gde je došlo do sudara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.