Radnici Magnohroma nastavili protest u gradskoj skupštini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Magnohroma nastavili protest u gradskoj skupštini

KRALJEVO -

Oko 100 bivših radnika kraljevačkog Magnohroma danas je nastavilo protest u zgradi Gradske skupštine, tražeći da im se isplati 18 zaostalih zarada po pravosnažnim presudama, kazao je Lazar Pavlović, jedan od učesnika protesta.

Oko 200 bivših radnika juče je u znak protesta krenulo Ibarskom magistralom peške za Beograd, ali su se kasno sinoć ipak autobusima vratili kući. Oni su tokom šetnje nekoliko puta blokirali Ibarsku magistralu. Protest >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je počeo 23. februara.

"Nastavili smo protest zahtevajući da nam se isplate zarade, jer mi više tim povodom nećemo da pregovaramo, već samo možemo razgovarati o tome kako i kada će nam isplatiti naš novac", rekao je Pavlović.

"Danas nećemo ići u protestnu šetnju i ostajemo u zgradi gradske skupštine, jer smo svi umorni od jučerašnjeg pešačenja do Mrčajevaca, ali od protesta i potraživanja svog novca ne odustajemo", kazao je Pavlović.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Magnohroma nastavili protest

Izvor: Mondo, 21.Mar.2012

Oko 100 bivših radnika kraljevačkog Magnohroma danas je nastavilo protest u zgradi Gradske skupštine, tražeći da im se isplati 18 zaostalih zarada po pravosnažnim presudama.

Nastavak na Mondo...

Radnici Magnohroma odbili ponudu Agencije za privatizaciju

Izvor: Danas, 21.Mar.2012

Bivši radnici Magnohroma koji u pravosnažnim sudskim presudama potražuju isplatu u proseku 18 zaostalih plata, danas bi morali da se izjasne o ponudi Agencije za privatizaciju. Kako kaže Lazar Pavlović, jedan od vođa radnika, oni ne prihvataju predlog da se dugovanje naplati kreditom za čije podizanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.