PRESRETANJE NA IBARSKOJ: Pali u filmskom hapšenju

Izvor: Mondo, 16.Sep.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESRETANJE NA IBARSKOJ: Pali u filmskom hapšenju

Filmsko hapšenje odigralo se danas na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca, kada su policijski specijalci presreli auto i u njemu potom odvezli dva muškarca.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Kako je javio reporter "Večernjih novosti" koji se zatekao na mestu hapšenje, oko 15:30 dva džipa specijalnih jedinica i sivi "pežo" u punoj brzini presreli su automobil osumnjičenih.

Dvojica muškaraca iz automobila su odmah uhapšena a saobraćaj na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tom delu magistrale je bio blokiran svega nekoliko minuta.

Hapšenje: "Oružar" u Leskovcu imao i snajper

"Jedna žena iz kraja se približila mestu hapšenja ali se vrlo brzo udaljila trčećim korakom i rekla da se sklonimo svi, da je veoma opasno i da su svi naoružani", rekao je jedan očevidac.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FILMSKO HAPŠENjE NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Specijalci presreli auto, uhapsili dva muškarca, svi bili naoružani

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2018

Kako nam je javio reporter sa lica mesta video je da su u jednom trenutku dva džipa specijalnih jedinica i sivi pežo, u punoj brzini presreli automobil Velika akcija hapšenja odigrala se danas oko 15.30 na Ibarskoj magistrali nedaleko od mesta Stepojevac. Uhapšena dva muškarca....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.