Oprez u saobraćaju: Od podneva 13 udesa na Ibarskoj magistrali

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez u saobraćaju: Od podneva 13 udesa na Ibarskoj magistrali

Duž Ibarske magistrale od Kraljeva do Biljanovca, prema podacima iz Uprave saobraćajne policije u Kraljevu, od podneva se dogodilo 13 saobraćajnih udesa.

U udesima su lakše povređene četiri osobe, a saobraćaj je obustavljen u mestu Dolina jorgovana i selu Bare nadomak Biljanovca, javlja RTS.

Sneg promenljivog inteziteta pada u većini krajeva Srbije, sa povremeno umerenim intezitetom na području istočne, jugoistočne, centralne, južne, zapadne i jugozapadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije, pa je neophodan oprez na putevima.

Osim toga, javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni, ograniče brzinu i kretanje prilagode uslovima na putu.

Štab zimske službe JP “Putevi Srbije” je na osnovu plana Zimske službe i prognoze vremena, naložilo organizacijama za održavanje državnih puteva I i II reda da od danas, od 16.00 časova na teritoriji cele Srbije uvedu treći stepen pripravnosti zimske službe.

JP “Putevi Srbije” ističe da su ekipe putara na terenu neprekidno 24 časa, spremne da reaguju po potrebi svom raspoloživom mehanizacijom, navodi se u saopštenju.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice, te JP “Putevi Srbije” apeluje na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i dodatno budu oprezni u vožnji.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.