Dvoje teško povređeno u udesu na Zrenjaninskom putu

Izvor: RTS, 21.Okt.2018, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje teško povređeno u udesu na Zrenjaninskom putu

U udesu koji se noćas dogodio na Zrenjaninskom putu teško su povređena dvojica muškaraca koji su prevezeni na reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Nesreća se dogodila pola sata posle ponoći, a povređena su dvojica muškaraca starosti 58 i 41 godinu koji su prevezeni na reanimaciju.

U Urgentni centar je prevezen još jedan muškarac starosti oko 33 godine koji je zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lakše povrede.
U 19.32 dogodila se saobaćajna nezgoda na Ibarskoj magistrali u kojoj su lakše povređene dve ženske osobe koje su prevezene u Urgentni centar.
U ulici Braće Krnješevac u Zemun Polju došlo je do udesa u 23.44 u kojem su lakše povređene četiri muške osobe koje su prevezene u Urgentni centar.
Hitna pomoć je noćas zabeležila 96 intervecija od kojih 17 na javnom mestu, a juče tokom dana 149 intervencija, od kojih 32 na javnom mestu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe teško povredjene u nesreći na Zrenjaniskom putu

Izvor: Beta, 21.Okt.2018

U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu kod naselja Borča jutros oko 3.00 dva muškarca teško su povredjena, rekli su u Hitnoj pomoći.Na mesto nesreće poslate su tri lekarske ekipe, rečeno je agenciji Beta u toj službi."Lekari su kod muškaraca od 58 godina i od 41 godine, konstatovali tešku...

Nastavak na Beta...

Nesreća u Srbiji: Dvoje TEŠKO POVREĐENO u udesu na Zrenjaninskom putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018

U udesu koji se noćas dogodio na Zrenjaninskom putu teško su povređena dvojica muškaraca koji su prevezeni na reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći...Ta saobraćajna nezgoda dogodila se oko 00.30, a osim dvojice muškaraca starosti 58 i 41 godinu koji su prevezeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.