Cigarete vredne 40.000 evra zaplenjene na Ibarskoj magistrali

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cigarete vredne 40.000 evra zaplenjene na Ibarskoj magistrali

U kombiju "mercedes", raščanske registracije, kojim je upravljao S.Z. nađeno je 3.298, a u putničkom "sitroenu" 1.500 bokseva cigareta

KRALJEVO - Pripadnici kriminalističke policije presekli su jutros još jedan lanac nelegalne trgovine akciznom robom - cigaretama i tom prilikom privedeno je dvoje ljudi i zaplenjena roba u vrednosti od oko 40.000 evra, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Kako se navodi, policija je uhapsila i po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu zadržala do 48 sati S.Z. (32) iz Kraljeva i N.B. (27) iz Novog Pazara, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Prilikom kontrole dva vozila u mestu Maglič u Kraljevu na Ibarskoj magistrali, pronađeno je 4.798 bokseva cigareta marke "marble" (96 kartona), bez neophodne dokumentacije.

U kombi vozilu marke "mercedes", raščanske registracije, kojim je upravljao S.Z. pronašli su 3.298, a u putničkom motornom vozilu marke "sitroen", beogradske registracije, kojim je upravljao N.B., 1.500 bokseva cigareta.

Cigarete su uz potvrdu oduzete, a osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti privedeni Osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.