BLOKIRAN BEOGRAD U PROBI AKCIJE VIHOR Zatvoreni prilazi gradu, na mostovima policajci sa puškama (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Sep.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOKIRAN BEOGRAD U PROBI AKCIJE "VIHOR" Zatvoreni prilazi gradu, na mostovima policajci sa puškama (FOTO/VIDEO)

Policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnički most, Gazelu i Autokomandu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, na Ibarskoj magistrali, na Bubanj potoku, kod naplatne rampe "Vrčin"... Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je proba akcije "Vihor".

Kako nezvanično saznajemo, akcija "Vihor" naređuje se u situacijama kada su u pitanju veliki događaji zbog kojih je potrebna brza i široka akcija policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pri čemu svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da uradi, ko blokira mostove, autobuske i železničke stanice, izlaze iz grada i svaki sličan korak, a da je večeras bila u pitanju proba ove akcije sve do njenog završetka nakon oko sat i po nisu znali ni policijci na terenu.

U Bulevaru despota Stefana, kako je javio reporter "Blica" sa lica mesta, saobraćaj je bio potpuno zaustavljen, vozila su stajala u koloni, a na ulicama su bili specijalci sa pancirima i puškama.

Ni policajci koji su na početku Pupinovog mosta sa leve obale Dunava u pancirima i sa oružjem nisu smeli da daju informacije o tome zašto je blokiran ovaj prelaz, preneo je portal "Lobi-info".

Jedan od Beograđana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom železničkom mostu u smeru ka Novom Beogradu video raciju, a da su specijalci "otvarali gepeke automobila i nešto tražili".

Prema rečima drugog očevica, na Autokomandi su bile zatvorene dve trake, a specijalac "propušta po jedno vozilo u smeru ka Konjarniku". Beograđani su javili i da su tri patrole specijalaca kod Vukovog spomenika, u Bulevaru kralja Aleksandra...

Kako su naveli očevici, policija "naoružana do zuba" je i kod pogona GSP na Karaburmi zaustavljaju vozače i svima proveravaju dokumenta.

Saobraćaj je normalizovan oko ponoći, a grad su tokom probe akcije do posle ponoći nadletali helikopteri.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLOKIRAN BEOGRAD U PROBI AKCIJE "VIHOR" Zatvoreni prilazi gradu, na mostovima policajci sa puškama (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Sep.2017

Policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnički most, Gazelu i Autokomandu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, na Ibarskoj magistrali, na Bubanj potoku i kod naplatne rampe "Vrčin".. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.