Uskoro još jedna IKEA u komšiluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro još jedna IKEA u komšiluku

Posle dve godine zakašnjenja u regionu uskoro počinje gradnja još jedne Ikee!

Švedska kompanija računala je da će svoj prvi centar u Sloveniji otvoriti u 2018, ali došlo je do komplikacija s domaćim preduzetnikom iz oblasti nekretnina, koji poseduje objekte na predviđenoj trasi gde se morala graditi pristupna saobraćajnica do ljubljanske Ikee.

Zato, otvaranje Ikeine prodavnice u Ljubljani kasni dve godine zbog zapleta oko otkupa zemljišta za gradnju pristupne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćajnice, ali bi građevinski radovi ipak mogli da počnu iduće godine, rekao je regionalni direktor Ikee za nekretnine Vladislav Lalić.

Preduzetnik je odbijao da proda zemljište po ponuđenoj ceni, dok bi postupak trajao predugo. Lalić je potvrdio da su upravi ljubljanske opštine predložili izmenu prostornog plana, kako bi se ta blokada otklonila, a koji će biti javno prezentovan do kraja sledeće nedelje.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice!
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.