Ovde će Ikea dići drugu kuću u Beogradu

Izvor: B92, 04.Mar.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovde će Ikea dići drugu kuću u Beogradu

Druga Ikeina robna kuća u Beogradu biće izgrađena uz novosadski auto-put, piše Blic.

Konačna lokacija nije definisana, ali Ikea uveliko razmatra nekoliko opcija za svoj drugi objekat u glavnom gradu. Ono što je sa sigurnošću izvesno je da će ta robna kuća biti na potezu ka Novom Sadu, i to neposredno uz auto-put, navodi beogradski list.

Regionalni direktor Ikee za razvoj za Jugoistočnu Evropu Vladislav Lalić, najavio je nedavno da je ova kompanija "već aktivna u akviziciji zemljišta za drugu robnu kuću u srpskoj prestonici".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Druga Ikeina robna kuća u Beogradu gradiće se uz novosaski auto-put

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Mar.2017

BEOGRAD - Druga Ikeina robna kuća u Beogradu biće izgrađena uz novosadski auto-put, piše Blic...Konačna lokacija nije definisana, ali Ikea uveliko razmatra nekoliko opcija za svoj drugi objekat u glavnom gradu. Ono što je sa sigurnošću izvesno je da će ta robna kuća biti na potezu ka Novom...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.