Šta je to veliko Hyundai spremio za Evropu? FOTO

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to "veliko" Hyundai spremio za Evropu? FOTO

Južnokorejski Hyundai najavljuje "veliki napad" na evropsko tržište novim modelom.

Hyundai je za septembarski sajam automobila u Frankfurtu najavio model koji će doneti najbolju bezbednost i povezanost u klasi.

Tajanstvena fotografija koju je Hyundai objavio ne otkriva ništa o modelu, čak nije moguće zaključiti ni da li je u potanju hečbek ili krosover, osim što mu se "plivajući" krov spušta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iza zadnjeg stuba.

Možda grešima, ali ne izgleda ni kao veliki automobil, s obzirom na kratak zadnji deo i zadnja štop svetla blizu zadnjih vrata.

Ako je u pitanju manji automobil, moguće je da je Hyundai spremio još jedan kompaktni krosover kao "pojačanje" za model Kona, neka varijanta evropske verzije Venue koji nije namenjen za "Stari kontinent".

Javnost će na pomen novog krosovera sigurno reagovati sa: "Zar ih nema već dovoljno?", ali potražnja na tržištu kaže, "Nema".

U svakom slučaju, tek ćemo u septembru saznati šta je to "veliko" Hyundai spremio za Evropu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.