Galerija: Novi Hyundai i10

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: Novi Hyundai i10

Hyundai je objavio galeriju fotografija nove generacije svog malog gradskog automobila uoči početka sajma u Frankfurtu gde će i10 prvi put biti izložen pred publikom.

Najmanji model korejskog proizvođača u svojoj trećoj generaciji porastao je za 20 mm u širinu, u poređenju sa prethodnikom, dok je vozilo sada niže, takođe za 20 mm. Promene u proporcijama prati i novi dizajn pa i10 izgleda atraktivnije, naročito u verziji sa krovom koji je drugačije boje od ostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karoserije.

Tome doprinose i opcione 16-inčne alu felne kojima je opremljen primerak sa promotivnih fotografija.

U početku će Hyundai nuditi kupcima dva benzinska motora. Bazični 3-cilindarski 1.0-litarski agregat proizvodi 67 ks i 96 Nm, dok nešto jači 1.2-litarski četvorocilindraš isporučuje 83 ks i 118 Nm. Oba su standardno povezana sa 5-brzinskim manuelnim menjačem, dok je 5-stepeni automatik dostupan kao opcija.

Više fotografija novog i10 pogledajte u našoj Galeriji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.