Za Srbiju Božović ambasador, za Crnu Goru bez diplomatske funkcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Apr.2021, 17:56

Za Srbiju Božović ambasador, za Crnu Goru bez diplomatske funkcije

Što se mene i Republike Srbije tiče, ja sam i dalje ambasador u Crnoj Gori, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ambasador Vladimir Božović, koji je odlukom Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore 28. novembra 2020. proglašen nepoželjnom osobom u toj državi. Istovremeno, to ministarstvo saopštilo je za RSE da su pomenutom odlukom prestale diplomatske funkcije Božovića u Crnoj Gori. Vladimir Božović rekao je da od povratka iz Podgorice funkciju ambasadora Srbije u Crnoj Gori obavlja iz...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ambasador Srbije za Crnu Goru se ne povlači sa funkcije

Izvor: Danas, 01.Apr.2021

Što se mene i Republike Srbije tiče, ja sam i dalje ambasador u Crnoj Gori, izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ambasador Vladimir Božović, koji je odlukom Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore 28. novembra 2020. proglašen nepoželjnom osobom u toj državi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.