SAD uputio poziv za prekid trgovine avionskog goriva sa Venecuelom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD uputio poziv za prekid trgovine avionskog goriva sa Venecuelom

Sjedinjene Države su poručile pojedinim većim trgovačkim kućama da bi trebale prestati sa trgovinom avionskog goriva sa Venecuelom, saopćila su dva neimenovana industrijska izvora. Izvori navode da je SAD zaprijetio da bi trgovačkim kućama, u protivnom, mogle biti uvedene sankcije, čime je pojačao pritisak u cilju svrgavanja sporavanog predsjednika Venecuele Nicolasa (Nikolas) Madura, prenosi Reuters. Prema riječima dva izvora upoznata sa pozivima upućenim nekoliko trgovinskih kuća u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vašington poziva na prekid trgovine avionskog goriva sa Venecuelom

Izvor: Blic, 24.Maj.2019, 00:18

SAD su poručile pojedinim većim trgovačkim kućama da bi trebalo da prestanu sa trgovinom avionskog goriva sa Venecuelom, saopštila su dva neimenovana industrijska izvora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.