Francuska odobrila povijesno povećanje plaća radnicima zdravstvenih službi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2020, 10:29

Francuska odobrila povijesno povećanje plaća radnicima zdravstvenih službi

Francuska je odobrila povećanje plaća za radnike u medicinskim službama i administracija je priznala njihovu ulogu u borbi protiv pandemije. Sporazum vrijedan osam milijardi eura potpisan je sa sindikatom nakon višetjednih pregovora i u prosjeku će plaća biti povećana za 183 eura. Radnici zdravstvenih službi dobili su pohvale šire javnosti, ali su oni tražili više od samog priznanja zbog čega su održavali prosvjede sa zahtjevom za povećanje plaća i više sredstava za bolnice. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Odobreno povećanje plata radnicima zdravstvenih službi u Francuskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020

PARIZ - Francuska je odobrila povećanje plate za radnike u medicinskim službama i administracija je priznala njihovu ulogu u borbi protiv pandemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.