Zrenjanin: Uhapšen zbog sumnje da je ubio muškarca

Izvor: Večernje novosti, 20.Jul.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Uhapšen zbog sumnje da je ubio muškarca

Sumnja se da je J.K. (29) 15. jula, u večernjim satima, došao do kuće muškarca (86), u okolini Zrenjanina, gde su se posvađali, pa ga on fizički napao ZRENjANIN - Policija u Zrenjaninu uhapsila je J.K. (29) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštio je danas MUP. Sumnja se da je on 15. jula, u večernjim satima, došao do kuće muškarca (86), u okolini Zrenjanina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << gde su se posvađali, nakon čega ga je J.K. fizički napao. Usled zadobijenih povreda stariji muškarac je preminuo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, priveden je Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UBISTVO KOD ZRENJANINA Mladić se sukobio sa komšijom (85), pa ga ubio ŽARAČEM

Izvor: Blic, 20.Jul.2019

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, policija je uhapsila Norberta Š. (29) koga terete da je 15. jula u večernjim časovima ubio svog komšiju Janoša K. (85) u Belom Blatu kod Zrenjanina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.