Kamion Gradske čistoće pregazio ženu na Novom Beogradu

Izvor: RTS, 26.Dec.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion "Gradske čistoće" pregazio ženu na Novom Beogradu

Šezdesetogodišnja žena poginula je na licu mesta kada ju je van pešačkog prelaza na Novom Beogradu udarilo vozilo "Gradske čistoće".
Nesreća se dogodila jutros oko 7.30 na Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 50.

Žena (60) je poginula na licu mesta. Na nju je van pešačkog prelaza naletelo vozilo "Gradske čistoće".
Kako nezvanično saznajemo, žena se samo "stvorila" pored kamiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kažu da se najverovatnije saplela.
Kamion je i prednjim i zadnjim točkovima prešao preko nje. Hitna pomoć je brzo izašla na lice mesta, ali je mogla da konstatuje samo smrt.
Deo Bulevara Zorana Đinđića potpuno je blokiran za saobraćaj.
Na licu mesta je nekoliko policijskih ekipa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija na NBG, kamion udario ženu

Izvor: B92, 26.Dec.2018

U saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu kod broja 50 poginula je žena, javlja Prva...Kako prenosi ova televizija, ženu je udario kamion kamion JKP Gradske čistoće...Kako navode u Hitnoj pomoći, stradala žena imala je oko 60 godina. RTS javlja, pozivajući se na nezvanične...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.