Završena drama u bloku 63: Telo devojke pronađeno u automobilu

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena drama u bloku 63: Telo devojke pronađeno u automobilu

Beograd -- Policija je pronašla telo dvadesetosmogodišnje devojke u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, prenosi N1.

Osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče oseća miris tela u raspadanju.

Navodi se da je telo poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je devojka ubijena.

Stan je bio prazan, a prema rečima istražitelja "izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jak miris ukazuje na to da se u njemu možda zaista nalazio leš".

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su policiji rekli da se devojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt.

Policija je prethodno u stanu u Gandijevoj pronašla krv i utvrdila da je reč o ljudskoj krvi.

Forenzičari uzimaju sve tragove koji bi mogli da razjasne šta se dogodilo, a istražuje se i da li je smrt izazvana nasilno, preneo je N1.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.