Zaplenjeno pola kilograma amfetamina

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 10:12

Zaplenjeno pola kilograma amfetamina

Stara Pazova -- Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi su, u okviru akcije "Gnev", zaplenili kesu sa 508 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin.

Uhapsili su S. T. (20) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Prilikom kontrole putničkog automobila marke BMV kojim je upravljao osumnjičeni, ispod sedišta suvozača policija je pronašla i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaplenila kesu sa 508 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"GNEV" SVE SNAŽNIJE STEŽE OBRUČ OKO DILERA: Uhapšen mladić u Pazovi, policija pronašla pola kilograma narkotika

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Policija otkrila zelenkastu kesu sa 508 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, u okviru akcije "Gnev", uhapsili S. T. (20), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.