Zaplenjeno tri kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno tri kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Beogradska policija uhapsila je jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenila oko tri kilograma marihuane.
Policija je u vikendici osumnjičenog N. Đ. u okolini Obrenovca, gde se nalazio i tridesetpetogodišnji muškarac, pronašla i zaplenila oko 1,6 kilograma marihuane, kao i zasad od 13 biljaka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kanabisa.
Takođe, pretresom stana u Beogradu u kom je boravio N. Đ. (1968) policija je pronašla još oko 1,4 kilograma marihuane spakovane za dalju prodaju.
Osumnjičenom N. Đ. je određen pritvor do 30 dana, dok je protiv tridesetpetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rožaje: Izrečene kazne ocu i kćerci zbog dilanja droge

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2019

Sudija Višeg suda u Bijelom Polju Dragan Mrdak izrekao je osudu od 14 mjeseci zatvora Rožajcu Šabanu Redžepoviću (51) zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Istom presudom Šabanovićevoj četrnaestogodišnjoj kćerki, zbog krivičnog djela...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.