Izvor: RTS, 07.Avg.2021, 11:09

Otkriven zasad sa 171 stabljikom marihuane u okolini Loznice, uhapšen osumnjičeni

Zajedničkim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu i Loznici, uhapsili su N. Dž. (1994) iz okoline Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Policija je prilikom pretresa kuće i domaćinstva u okolini Loznice, na imanju zatekla osumnjičenog i pronašla zasad sa 171 stabljikom marihuane.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOKAIN SAKRIO U KOLIMA I VOZI MIŠKO: Brza akcija policije - uhapšen Prijepoljac zbog opojnih droga

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021

Osumnjičenom je određeno  zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su Š.A. (1982) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MUP: Uhapšen soumnjičeni za paljenje požara u Podgorici

Izvor: Blic, 07.Avg.2021

Policija je uhapsila i procesuirala osumnjičenog za podmetanje požara u Podgorici, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.