Za Novi Sad iz investicionog plana 127 miliona evra, u planu tri mosta, rekonstrukcija stadiona Karađorđe i Spensa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Novi Sad iz investicionog plana 127 miliona evra, u planu tri mosta, rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i Spensa

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da će Novi Sad iz novog investicionog plana dobiti 127 miliona evra i najavljuje da se planira izgradnja tri mosta, kao i rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i Spensa, prenosi portal NSinfo.

Vučević je rekao da će biti nastavljena gradnja vodovodne i kanalizacione mreže u delovima grada u kojima nedostaje zbog, navodi, neulaganja i neplanskog širenja prethodnih decenija.

Planirana je, kaže, i izgradnja centralnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prečistača otpadnih voda po najvišim evropskim standardima i dalje obnavljanje putne infrastrukture.

"Pripremamo projekte izgradnje mosta koji bi spojio bulevar Evrope sa sremskom stranom, dva pešačko-biciklistička mosta, izgradnju podzemnih garaža, rekonstrukciju stadiona 'Karađorđe' i Spensa", rekao je Vučević.

Naveo je da se završavaju i pristupne saobraćajnice oko novog Žeželjevog mosta, preko kojeg će prelaziti brza pruga Beograd-Budimpešta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicioni plan: U Novom Sadu će se graditi tri mosta i rekonstruisati stadion

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Novi Sad -- Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da će Novi Sad iz novog investicionog plana dobiti 127 miliona evra...On najavljuje da se planira izgradnja tri mosta, kao i rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i Spensa, prenosi portal NS info...Vučević je rekao da će biti nastavljena...

Nastavak na B92...

Nove investicije za Novi Sad: Grade se tri mosta, rekonstruiše "Spens" i stadion "Karađorđe"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019

Novi Sad u budžetu dobija 127 miliona evra..Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da će Novi Sad iz novog investicionog plana dobiti 127 miliona evra i najavljuje da se planira izgradnja tri mosta, kao i rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i Spensa...Vučević je rekao da će biti nastavljena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.