ŽRTVOVALA ŽIVOT DA SPASE SINA Izašla da pomogne učesnicima saobraćajke kada je videla da bandera pada. Gurnula je sina i POGINULA

Izvor: Blic, 14.Nov.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVOVALA ŽIVOT DA SPASE SINA Izašla da pomogne učesnicima saobraćajke kada je videla da bandera pada. Gurnula je sina i POGINULA

Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, poginula je u ponedeljak oko 8 sati ujutru ispred svoje kuće, kada je na nju pala bandera nakon što se bacila da od stravične nesreće spasi svog sina Nenada.

bandera se otkinula nakon što je u njega udario kamion kojim je upravljao M.P. (37). Kako pišu "Večernje novosti" bandera je krenula da pada direktno na Nadinog sina Nenada, a nesrećna žena ga je gurnula da ga spase i tako žrtvovala svoj život za dete.

Vozaču je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Kako je juče ispričao jedan od trojice Nadinih sinova, Boris, njegova majka je izašla iz kuće da pruži pomoć učesnicima u saobraćajnoj nesreći koja im se dogodila ispred dvorišta.

- Pola sata pre nego što će nastradati došlo je do udesa na ulici ispred naše kuće. Majka i komšija su izašli da pruže pomoć - ispričao je Boris.

- Ona je stajala pored jednog vozila kada je iz pravca Inđije naleteo kamion. Valjda da bi vozač izbegao sudar, udario je u banderu koja je počela da pada. Majka je to spazila i da bi zaštitila Nenada koji je stajao pored nje, ona ga je odgurnula, a stub ju je direktno udario - ispričao je mladić.

Tokom jučerašnjeg dana okupljene komšije rekle su da se na tom delu puta koji se spaja od Inđije i Stare Pazove, redovno događaju saobraćajke.

- U poslednjih godinu dana to je treći put da su vozači obarali banderu na tom mestu. Tu postoji blaga krivina, a oni kad dolaze iz tog pravca misle ravan put. Još kad je samo malo klizavo, često slete s druma - pojašnjava komšija.

Meštani o nesrećnoj ženi imaju samo reči hvale.

- Fina žena, majka, domaćica. Pokazala je svoju dobru dušu i ovim. Htela je da pomogne drugima i sama nastradala. Kakva zla sudbina - prokomentarisala je jedna komšinica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADA DALA ŽIVOT DA ZAŠTITI PORODICU: Odgurnula sina kada je videla da pada bandera, i mužu umrla na rukama

Izvor: Kurir, 14.Nov.2017

Odgurnula je Nenada ka klupi, a bandera je pala direktno njoj na glavu. Dušan je kleknuo kraj nje, držao ju je za ruku i mazio, priča očevidac stravične nesreće u Putincima kod Rume

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.