Izvor: Blic, 24.Feb.2022, 10:20

ŽIVOJIN DANAS NA SASLUŠANJU Ubio komšiju u Rušnju zbog kuće, istraga zločina u toku

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan Živojin N. (72), koji se tereti da je u ponedeljak sekirom usmrtio svog komšiju Živka Đ. (67). Prema nezvaničnim informacijama, nakon kraće rasprave, Živojin je zadao nekoliko kobnih udarca Živku, i to u kući koja je ranije pripadala žrtvi, a koju je osumnjičeni za zločin otkupio na licitaciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIVOJINA IZ RUŠNJA DANAS SASLUŠAVAJU U TUŽILAŠTVU Potegao sekiru na Živka, bivšeg vlasnika svoje kuće! Prštale pretnje i unucima

Izvor: Kurir, 24.Feb.2022

Živojin je nekretninu u Rušnju otkupio na licitaciji, ali u njoj nikada nije živeo

Nastavak na Kurir...

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U RUŠNJU IZNEO ODBRANU Tužilaštvo predložilo pritvor: Sekirom usmrtio čoveka zbog sukoba oko kuće

Izvor: Blic, 24.Feb.2022

Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan Živojin Nikolić, koji je osumnjičen da je u ponedeljak u Rušnju ubio Živka Đakovića zbog spora oko kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.