Vulin obišao Centar za obuku pasa u kasarni „Knjaz Mihailo“

Izvor: Danas, 11.Avg.2020, 15:44

Vulin obišao Centar za obuku pasa u kasarni „Knjaz Mihailo“

Centar za obuku pasa je takođe veoma važan deo vojske, službeni psi olakšavaju život našim vojnicima, ali i čuvaju živote i u svim segmentima vojske postoje delovi gde su službeni psi veoma važni, istakao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska obuke u Centru za obuku pasa u kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"LJUBAV PREMA ŽIVOTINJAMA, ALI I ZAHTEVNA OBUKA" U kasarni "Knjaz Mihailo" u Nišu prikazana osposobljenost vodiča i pasa

Izvor: Blic, 11.Avg.2020

U Centru za obuku pasa u kasarni "Knjaz Mihailo" u Nišu danas je prikazana osposobljenost vodiča pasa i pasa, odnosno pripadnika koji su na usavršavanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.