Izvor: RTS, 16.Apr.2021, 15:50

Vulin: Uhapšen muškarac koji je napao Daška Milinovića, traga se za drugim napadačem

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP-a u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića, saopštio je MUP.
"Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, intenzivno se traga, kao i za organizatorima i naručiocima o kojima takođe imamo saznanja", rekao je Aleksandar Vulin. 
Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu pokazali su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog građanina u našoj zemlji. 
"Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti", poručio je Vulin.
Nekoliko muškaraca jutros je fizički napalo radijskog voditelja i novinara Daška Milinovića

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUČNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšen napadač na novinara u Novom Sadu, traga se za drugim počiniocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021

Napad se desio u 6.45 ujutru..Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu efikasnom akcijom rasvetlili napad na novinara Daška Milinovića...- , a već oko 13.09 uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.