Vučević sa Molinom: Zadovoljstvo zbog prisustva španskih kompanija na Sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 12:41

Vučević sa Molinom: Zadovoljstvo zbog prisustva španskih kompanija na Sajmu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je u Gradskoj kući razgovarao sa ambasadorom Španije Raulom Bartolome Molinom i izrazio zadovoljstvo što se španske kompanije predstavljaju na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Složili su se da je veoma dobro što se ta važna manifestacija održava uprkos epidemiološkoj situaciji, jer bez jake ekonomije, društvo ne može adekvatno da odgovori na brojne izazove.

Vučević je rekao da će iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Španije, kao velesile u poljoprivredi, mnogo znažiti ovdašnjim preduzećima iz te oblasti, posebno u organskoj proizvodnji.

Ambasador Molina čestitao je Novom Sadu na tituli Evropske prestonice kulture, a gradonačelnik Vučević zahvalio je na podršci Kraljevine Španije kada je reč o evropskim integracijama, kao i na principijelnom stavu u vezi sa teritorijalnim integritetom Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.