Vraćali se iz škole, a onda je naleteo pijani vozač: Braća iz Prijepolja u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćali se iz škole, a onda je naleteo pijani vozač: Braća iz Prijepolja u bolnici

U trenutku dok su se vraćali iz škole, u naselju Zalug kod Prijepolja, na dečake je naletelo jedno vozilo. Braća su prebačena u prijepoljsku bolnicu, ali nema podataka o njihovom stanju U naselju Zalug kod Prijepolja dva dečaka su povređena u saobraćajnoj nesreći večeras oko 19 časova dok su se vraćala iz škole. Kako nezvanično saznajemo, reč je braći, od kojih je jedan osnovac a drugi učenik srednje škole.Na njih je naleteo vozač koji je, prema našim nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saznanjima, bio u alkoholisanom stanju. PROČITAJTE JOŠ: Težak udes u Novom Sadu: U sudaru automobila i gradskog autobusa povređeni vozač i šest putnikaDeca su prebačena u prijepoljsku bolnicu, međutim zvaničnih informacija sa kojim stepenom povreda su primljeni u bolnicu i kakvo je njihovo zdravstveno stanje - još nema.Pripadnici saobraćane policije obavljaju uviđaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravična nesreća u Nišu: Dete (7) palo sa šestog sprata, na mestu ostalo mrtvo

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019

Nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu Dete (7) palo je sa terase stana na šestom spratu i na mestu ostalo mrtvo.Nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu.PROČITAJTE JOŠ: Vraćali se iz škole, a onda je naleteo pijani vozač: Braća iz Prijepolja u bolniciUviđaj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.