Vozač hamera napravio niz incidenata, ostavio vozilo i pobegao

Izvor: RTS, 15.Dec.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač "hamera" napravio niz incidenata, ostavio vozilo i pobegao

Nepoznati vozač je terenskim vozilom napravio nekoliko incidenata u centru Beograda, u 14.20, posle čega je pobegao.
Vozač "hamera" je u Terazijskom tunelu "zakačio" jedno vozilo, nakon čega je oštetio kiosk u Palmotićevoj i par vozila udarivši u zgradu na uglu ulica Koste Stojanovića i Palmotićeve, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

"Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, videli smo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletelo", ispričao je jedan od očevidaca.
Vozač je potom izašao iz vozila i pobegao u nepoznatom pravcu.
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će vandali ubuduće plaćati odštetu za bahato uništavanje gradske i privatne imovine
Kako prenosi Beoinfo, on je povodom incidenta koji se desio u centru Beograda, rekao da je dosta bilo uništavanja imovine koja pripada svim građankama i građanima Beograda.
"Ovo divljanje 'hamerom' pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu", rekao je Vesić. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.